Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

In de documentaire kaart de realityster de problemen rond het Amerikaanse justitiesysteem aan.

Kim Kardashian laat zich van een andere kant zien in de trailer van ‘The Justice Project’

Hoewel mensen vaak moeite hebben om de Kardashians serieus te nemen, laat Kim Kardashian zich nu toch van een heel andere kant zien. In april brengt de realityster een documentaire onder de naam ‘The Justice Project’ uit en die gaat over de problemen rond het justitiesysteem van de Verenigde Staten.


Enkele dagen geleden deelde Kim Kardashian een eerste trailer van haar documentaire ‘The Justice Project’. In de film, die in totaal twee uur duurt, zien we hoe Kim gevangenen en hun families ontmoet. Zo wil de realityster bewustzijn creëren rond de massale opsluitingen die de afgelopen jaren plaatsvonden in de Verenigde Staten. Zo leven er volgens CNN meer mensen in de gevangenis dan in sommige grote steden zoals Dallas en Philadelphia. Uit een rapport van het Bureau of Justice Statistics uit 2018 blijkt overigens dat er in 2016 zo’n 2,2 miljoen volwassen opgesloten zaten.

‘The Justice Project’


Een situatie waar Kim Kardashian nu verandering in wil brengen. Tijdens een promotie-evenement voor haar documentaire vertelde ze dat ze haar roeping gevonden heeft. ‘Ik begrijp niet hoe ik nee kan zeggen tegen iemand die mijn hulp nodig heeft en als ik weet dat ik ze kan helpen’, aldus de vrouw van Kanye West. Zo sprak ze bijvoorbeeld met een 39-jarige man die al vanaf zijn 16 jaar opgesloten zit in de gevangenis en met andere woorden al 23 jaar achter de tralies leeft.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kim krijgt over het algemeen veel lof over de trailer die twee dagen geleden uitkwam. Hier krijgen we al een glimp van wat we van de documentaire kunnen verwachten. En we moeten toegeven: de eerste beelden zijn alvast veelbelovend. ‘The Justice Project’ is op 5 april te zien op Oxygen. Of de film later ook bij ons te zien is, is voorlopig nog niet geweten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '