Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Wij proberen dit vanavond uit!

ZIEN: Kim Kardashian deelt heerlijke lifehack voor het eten van M&M’s

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kim Kardashian staat vooral bekend voor haar geweldige kledingsmaak, maar nu verbaast ze ons met een keukentip! Ze verklapt in een filmpje hoe zij M&M’s eet en we moeten eerlijk toegeven: het is geniaal!


Lifehacks maken je leven iets handiger of gewoon iets toffer. Diegene van Kim valt in die tweede categorie. Bepaalde soorten snoepgoed of koekjes verorberen sommigen op een heel specifieke manier. Bij Prince-koeken bijvoorbeeld draai je de twee schijfjes van elkaar en lik je de chocolade er dan van tussen. Of bij een Kinder Bueno bijt je elk apart stukje van de reep open om eerst de crème te kunnen opeten.

Tientallen minimoelleuxs


Waar er tot nu toe nog geen ‘regels’ voor waren, zijn M&M’s. We openen gewoon de zak en steken de bolletjes in onze mond. Sommigen een per een, anderen (inclusief mezelf) een volledig hand per keer. Toch is er blijkbaar een manier om nóg meer te genieten van deze lekkernij en het brein achter deze heerlijke lifehack is niemand minder dan Kim Kardashian.

Zij postte op haar Twitterpagina een filmpje waarin ze toont hoe zíj de chocolaatjes opeet, en we moeten eerlijk toegeven: het ziet er heerlijk uit! Ze steekt de M&M’s dertig seconden in de microgolfoven waardoor de gekleurde buitenkant lekker krokant blijft, maar de binnenkant supersmeuïg wordt. Zo krijg je eigenlijk tientallen minimoelleuxs die smelten op je tong. Yum!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De video ging ondertussen met meer dan vier miljoen (!) views viraal en mensen raken er niet van over hoe geniaal dit trucje is. ‘Vanaf nu is dit de enige manier om M&M’s te eten’, ‘Mijn leven is veranderd’ en ‘Beste dertig seconden van mijn leven’ zijn maar enkele van de lyrische reacties op sociale media. Wij weten alleszins al wat we vanavond uitproberen!

Meer handige lifehacks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '