Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De acteur vroeg haar ten huwelijk op de avond van Valentijn.

HOERA: Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd

Ja hoor, er zijn nog steeds mannen die Valentijn het perfecte moment vinden om op hun knie te gaan. En Orlando Bloom is daar een van. Zijn kersverse verloofd Katy Perry kondigde hun verloving aan op haar Instagramaccount met een foto van haar verlovingsring. Het nieuws is bovendien bevestigd op Facebook door Katy’s mama.


Met een foto van haar verlovingsring kondigde Katy Perry het heuglijke nieuws aan op Instagram. Het enige wat de 34-jarige zangeres onder de foto schreef was ‘Full bloom‘ – mooi woordmopje, Katy – dus de meeste fans wachtten nog een officiële bevestiging af. Maar er mag wel degelijk gevierd worden, want Mary Hudson, de mama van Katy Perry, postte op haar Facebookprofiel een foto van Katy en Orlando met daaronder het onderschrift ‘Look who got engaged on Valentines Day’. Ook Orlando Bloom postte intussen de foto van de ring op zijn Instagramaccount, met de caption ‘Lifetimes’. Cute!

Knipperlichtrelatie


De twee zijn samen sinds 2016, maar hadden de afgelopen drie jaar een tumultueuze knipperlichtrelatie. In 2017 leek het er even op alsof de liefde voorgoed voorbij was, maar in de loop van vorig jaar besloot het koppel het opnieuw een kans te geven. En met succes, zo blijkt. Orlando Bloom vroeg Katy dus ten huwelijk op de avond van Valentijn, omringd door duizenden rozen en hartjesballonnen. De romanticus!

Voor beide sterren wordt dit niet het eerste huwelijk. Orlando Bloom was eerder al getrouwd met topmodel Miranda Kerr. En Katy Perry heeft er al een huwelijk met comedian Russell Brand opzitten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '