Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Het celebkoppel deed de populaire 'Flip the Switch'-uitdaging.

ZIEN: Jennifer Lopez wisselt van kleren met haar hubby Alex in hilarisch TikTok-filmpje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Meer en meer celebs zijn te vinden op de populaire app TikTok. Zo ook Alex Rodriguez, de partner van Jennifer Lopez. Hij liet zich nu samen met de zangeres verleiden tot de ‘Flip the Switch’-challenge waarbij je van kleren moet wisselen. Het resultaat is hilarisch!


Als je nog niet van TikTok hebt gehoord, heb je de voorbije maanden echt onder een steen geleefd. De app waarbij je korte video’s maakt op muziek is gigantisch populair en ook tal van celebs wagen zich eraan. Zo ook Alex Rodriguez (44), die je waarschijnlijk beter kent als de verloofde van Jennifer Lopez (50). In zijn allerlaatste filmpje laat hij zich verleiden tot de ‘Flip the Switch’-challenge waarbij het de bedoeling is dat je op het gelijknamige liedje van Drake van kleren wisselt met de persoon naast jou. Tot onze grote vreugde koos hij daarvoor niemand minder dan J.Lo!

Jurk en oorringen


Alex draagt een kostuumvest, een wit hemd en een zwarte zonnebril. Jennifer koos voor een aansluitende witte jurk met een rugdecolleté, een riem en haar kenmerkende gouden hoops. Hij filmt Jenny terwijl ze haar beste moves bovenhaalt en wanneer we Drake ‘flip the switch’ horen zingen, verspringt het beeld en zien we plots de zangeres in de blazer en Alex in de jurk. De sportman neemt de uitdaging serieus, want hij schudt ook enkele danspasjes uit zijn mouw én heeft zelfs haar oorringen aan!

Late night TikToks‘, schreef Alex als onderschrift bij de grappige video die op een dag tijd al meer dan drie miljoen keer werd bekeken. Wij zijn fan en we hopen dat er nog veel zulke filmpjes zullen volgen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '