Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ellentube

Gail liet haar al in het water springen dat krioelde van de haaien!

VIDEO: Jennifer Lawrence over haar alter ego Gail: ‘Ze is een echte waaghals en komt naar buiten wanneer ik rum drink.’

Jennifer Lawrence schoof aan op de sofa bij Ellen DeGeneres om haar nieuwste film te promoten en naar gewoonte was het een hilarisch interview. De 27-jarige actrice liet ons kennismaken met haar alter ego: Gail steekt de kop op wanneer J.Law rum drinkt.


Samen met Matthias Schoenaerts schittert Jennifer Lawrence in de nieuwe spionagethriller ‘Red Sparrow‘. Ze speelt een Russische ballerina die na een blessure noodgedwongen haar carrière vaarwel moet zeggen. Om de medische kosten van haar zieke moeder te kunnen betalen, ontpopt Dominika Egorova (het personage van Lawrence) zich tot een moordlustige spionne.

Je zou verwachten dat de actrice over haar nieuwe rol wil praten tijdens haar bezoek aan ‘The Ellen Show’, maar in plaats van ballerina Dominika Egorova introduceerde J.Law een heel ander personage aan het publiek.

‘Gail houdt van rum’


Lawrence is naar eigen zeggen een beetje bang van Gail, haar alter ego dat naar boven komt wanneer ze enkele glazen rum achterover slaat. ‘Mijn vriendinnen hebben haar de naam “Gail” gegeven. Ze is een heel specifieke zatlap met een mannelijke kant. Zo is ze al eens het water ingesprongen terwijl er haaien waren. Gewoon om mijn vrienden aan het lachten te brengen’, begint de actrice haar verhaal. ‘Maar ze komt enkel naar boven wanneer ik op vakantie ben en rum drink.’ vult ze aan. Daarop laat Ellen DeGeneres meteen een dienblad met rumcocktails brengen in de hoop om Gail te ontmoeten.

Hoe de rest van het interview verloopt, zie je in de onderstaande video:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '