Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Dit keer zou de breuk definitief zijn

Is het over and out tussen Kylie Jenner en Tyga?

Kylie Jenner en Tyga vormen al een tijdje een koppel. Toch hebben de twee het niet altijd even gemakkelijk gehad. Zo werd haar wederhelft een tijdje gelinkt aan een meisje van veertien jaar oud. Vorige week waren ze beide aanwezig op het Met gala, maar liepen ze apart over de rode loper. Reden genoeg om de geruchtenmolen weer op gang te krijgen.

Verschillende bronnen hebben aan TMZ verteld dat het koppel vorige week een punt achter hun relatie gezet heeft. Kylie Jenner en Tyga vormen ondertussen al twee jaar een koppel. Ze leerden elkaar in november 2014 kennen en ze konden het al snel goed met elkaar vinden.
 

Kylie en Tyga hebben al enkele strubbelingen achter de rug, maar altijd vonden ze een oplossing. Dit keer zou hun breuk definitief zijn. De reden voor de breuk is voorlopig nog onduidelijk. Al werd de 26-jarige rapper wel gespot met een model op Moederdag. Een andere mogelijke reden is het babynieuws van Kylies halfbroer Rob Kardashian en Blac Chayna. Zij is ook de moeder van het zoontje van Tyga.

Nog meer celebnieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '