Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Quizmaster Erik Van Looy verklapte de naam gisterenavond tijdens 'Glammertime' op VIER.

Is ‘De Slimste Mens ter Wereld’ straks een K3’tje?

Nog even geduld en dan is het zover: dit najaar komt het veertiende (!) seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' op de buis, de ongetwijfeld plezantste quiz van Vlaanderen. De lijst met deelnemers wordt met mondjesmaat onthuld en gisteren in 'Glammertime' op VIER verklapte quizmaster Erik Van Looy – per ongeluk? – een nieuwe naam. 

Na Karen Damen en Kristel Verbeke zal niemand minder dan Josje Huisman deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Wie dacht de Nederlandse blondine niet vaak meer op televisie te zien nu ze officieel geen K3'tje meer is, had het goed mis. Zo zal ze binnenkort nummers van andere Vlaamse muzikanten onder handen nemen in 'Liefde voor Muziek' op VTM
 

Josje Huisman

Josje vervolledigt zo de – voorlopige – lijst van kandidaten die een gooi zullen doen naar de felbegeerde titel. Het ex-K3'tje bindt straks de strijd aan met Piet Goddaer (Ozark Henry), Tomas De SoeteGilles 'De Mol' Van Bouwel, Julie Van den Steen, Ruben Van Gucht, Freddy De Vadder, Jan Jaap Van der Wal, Rik Verheye en Olga Leyers.
 

‘De Slimste Mens ter Wereld’ is al toe aan zijn 14de seizoen en zal vanaf 17 oktober uitgezonden worden op VIER.
 

Benieuwd naar de jury? Lees er hier alles over. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '