Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Internet lacht met Biebers blote kont

We zijn nog niet bekomen van de halfnaakte –  en dus ongelookflijk hete – foto van Zac Efron en zijn broer, of Justin Bieber staat al met z'n blote kont te zwaaien op Instagram. Trying to break the internet, meneer Bieber?

Biebs heeft het duidelijk naar zijn zin op het eiland Bora Bora. Dat maakte hij gisteren duidelijk door een foto van zichzelf in volle glorie te posten op Instagram, waarop hij al zijn followers uitnodigt volop te genieten van "het uitzicht".

 

De beliebers gingen uiteraard helemaal los en zorgden voor een recordaantal likes, maar honderd procent tevreden zijn ze nog niet. Want wat heb je nu aan een naaktfoto als je de voorkant niet ziet, toch? Al snel was de hashtag #LetsSeeTheRestOnShots trending op Twitter, waarmee veeleisende Bieber-volgers de zanger smeekten hen een kiekje van zijn little Justin te sturen via de app Shots (een app om selfies te delen). Verlegen zijn ze niet, die beliebers van tegenwoordig.

 

De rest van het internet liet dan weer geweldige Paint en Photoshop skills los op Biebers billen en gooide enkele hilarische memes op Instagram en Twitter. De winnaar? Ongetwijfeld Miley Cyrus, die de popster voor de gelegenheid heel wat badonkadonk gaf.

 

 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

A photo posted by #turnaroundjustin (@turnaroundjustin) on

 

 

 

 

 

A photo posted by #turnaroundjustin (@turnaroundjustin) on

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '