Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty images

Porky was een van de getuigen van het celebkoppel.

CUTE: hondje van Sophie Turner en Joe Jonas draagt minismoking op hun trouwfeest

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sophie ‘Sansa Stark’ Turner en Joe Jonas stapten afgelopen weekend voor een tweede keer in het huwelijksbootje. Hun hond Porky was natuurlijk ook van de partij in Frankrijk en de viervoeter droeg speciaal voor de gelegenheid een superschattige minismoking.


‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner, beter bekend als Sansa Stark, trouwde afgelopen zaterdag met zanger Joe Jonas van de Jonas Brothers. Voor een tweede keer, want ze beloofden elkaar begin mei al eens eeuwige trouw in een kapelletje in Las Vegas. Dit keer zeiden de twee hun ja-woord in Château du Martinet in de Franse Provence. Ze hielden de ceremonie en het feest geheim, en schermden zichzelf en hun gasten zoveel als mogelijk af van buitenstaanders en de pers.

Instagrampagina


We weten dan ook niet echt – behalve van op een paar vage foto’s die de ronde doen op Instagram – hoe stralend Sophie eruitzag en welke jurk ze droeg. Het enige wat we wél weten, is dat hun hond Porky Basquiat de show stal. Het koppel adopteerde de kleine Alaskan Klee Kai in 2017, en sindsdien is de viervoeter onderdeel van hun gezinnetje en gaat hij overal mee naartoe. Porky heeft zelfs zijn eigen Instagrampagina waar hij bijna 150.000 volgers heeft.

Alle aandacht


Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het beestje op het trouwfeest afgelopen weekend met alle aandacht ging lopen. Dat had veel te maken met zijn outfit, want Porky droeg net als de andere getuigen van Joe – waaronder kleine broer Nick en grote broer Kevin –  een smoking! En de fluffy viervoeter zag er natuurlijk ongelooflijk schattig uit in zijn minikostuumpje. Eén ding is zeker: wij willen ook zo’n getuige!

https://www.instagram.com/p/BzWBUkxFM-n/

https://www.instagram.com/p/BzWRZo1ILzL/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '