https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Natuurlijk had Gert een goede comeback klaar.

HILARISCH: James Cooke lacht met Gertjes geniale danspasjes in clip van Samson & Gert

‘Eén, twee, drie, vier, hup naar achter, hup naar voor!’ Geen volwassene die opgroeide met Samson & Gert die dit op een vlakke toon kan lezen. Wanneer James Cooke gisterenavond een stukje van de clip van ‘Ochtendgymnastiek’ toonde in ‘Gert Late Night’ om de host van dienst belachelijk te maken, sprongen wij spontaan uit onze sofa om het dansje te doen. Nostalgischer wordt het niet.


 

Nek van elastiek


Wie soms naar ‘Gert Late Night’ kijkt, weet dat vrienden Gert en James elkaar graag plagen. In de aflevering van maandagavond was het weer zover. Minister Hilde Crevits, die deze week samen met Natalia en Jef Neve op de boot verblijft, vertelde tegen Gert dat ze graag een avondloop door Antwerpen zou willen doen, waardoor James zich de goeie oude tijd herinnerde waarin Gertje zelf aan sportpromotie deed. En of wij ons die tijd ook nog herinneren! Alleen waren we vergeten hoe hilarisch Gertjes danspasjes waren. Een mens zou bijna oude Samson & Gert-videoclips beginnen bekijken, gewoon om eens goed te lachen.

Gert zou Gert natuurlijk niet zijn als hij James niet op zijn beurt op z’n plaats zette. Want Verhulst maakte zich twintig jaar geleden dan wel stevig belachelijk, hij hield er wél een flinke duit aan over. Een duit waarmee hij de luxueuze boot die dienst doet als decor voor z’n talkshow heeft kunnen kopen. Mic drop, Gertje out.


 

Meer ‘Gert Late Night’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content