Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Wat een positiviteit!

ZIEN: de cast van ‘Heartstopper’ reageert op homofobe demonstranten tijdens London Pride

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Afgelopen zaterdag vond London Pride plaats in de Londense straten. Tijdens de viering vonden heel wat omstaanders het nodig om tegen het evenement en lgbtqia+-mensen te protesteren. Maar dat accepteerde de cast van ‘Heartstopper’ niet zomaar.

‘Heartstopper’ is een Britse lgbtqia+-Netflixserie over de zachtaardige Charlie en rugbyspeler Nick. Wanneer ze elkaar ontmoeten op de middelbare school, groeit hun onwaarschijnlijke vriendschap uit tot een onverwachte romance. Charlie, Nick en hun vrienden beginnen aan een reis van zelfontdekking en zelfacceptatie, en steunen elkaar terwijl ze uitzoeken wie ze zijn.

Afgelopen weekend vond in Londen de Pride Parade plaats, waar niet alleen de cast van ‘Heartstopper’ – Joe Locke, Corinna Brown, Sebastian Croft, Tobie Donovan, Kizzy Edgell en Kit Connor – aanwezig was, maar ook ‘Locke & Key’-acteur Connor Jessup was van de partij.

De London Pride werd verstoord door protesteerders. Joe Locke (Charlie) en Sebastian Croft (Ben) dansten als reactie vrolijk en uitbundig op ‘I Wanna Dance with Somebody’ van Whitney Houston. In onderstaande video zien we zelfs hoe Joe zijn middelvingers opsteekt naar de groep homofoben. Ondertussen filmde Kit Connor (Nick) het hele gebeuren terwijl hij naar de protesteerders schreeuwde.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '