Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Vraag jij je af welk lied jou uit de Upside Down zou kunnen redden? Spotify to the rescue!

Bang voor Vecna? Deze gepersonaliseerde ‘Stranger Things’-playlist is je redder in nood

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

‘Running Up That Hill’ van Kate Bush werd dankzij aflevering vier van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ superpopulair. Het is namelijk het nummer dat Max op het nippertje redt van Vecna. En die aflevering inspireerde Spotify om voor elke gebruiker zo’n anti-Vecna-playlist samen te stellen.

We zagen hoe Chrissy, Fred, Patrick en zelfs bijna (!) Max het slachtoffer werden van Vecna. Gelukkig werd die laatste op het nippertje gered door haar favoriete nummer ‘Running Up That Hill’ van Kate Bush. Zo zie je maar hoe belangrijk het is om je favo muziek altijd bij te hebben.

Die bewuste redding inspireerde streamingplatform Spotify om voor elk van z’n gebruikers zo’n gepersonaliseerde playlist samen te stellen. Het enige wat je moet doen om die te vinden, is ingelogd zijn en de titel ‘Upside Down Playlist’ intikken in Spotify of op deze link klikken. Zo krijg je een lijst die bestaat uit vijftig liedjes, waaronder een heleboel van je favoriete titels.

Daarnaast zitten er random liedjes tussen die je misschien wel leuk zal vinden en ook enkele titels uit ‘Stranger Things’. Een voor een kunnen die nummers je helpen ontsnappen uit de Upside Down. Want je weet maar nooit dat Vecna achter jou aankomt, natuurlijk!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '