Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Laurent Viteur via Getty Images

Beantwoord de gele telefoon in Joyce' huis, speel spelletjes in de Palace Arcade en waag je in het Russische laboratorium… als je durft.

Deze pop-upwinkel van ‘Stranger Things’ is dichterbij dan je denkt

Annelies Hart

Op 1 juli is het eindelijk tijd om de laatste afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te bingen. Maar als je niet tot dan kan wachten, kan je nog steeds snel een tripje boeken naar onze Zuiderburen. In Parijs is namelijk een van de drie exclusieve pop-upwinkels van de serie opengegaan.

‘Stranger Things’ houdt fans al jaren in de ban. Het eerste deel van het vierde seizoen is nog maar een maand uit of de kijkers snakken alweer naar meer. Gelukkig staat de volgende lading klaar om op 1 juli gedropt te worden op Netflix. Maar als je jezelf echt eens wil onderdompelen in het universum van de serie, kan je vanaf nu ook terecht in de drie exclusieve pop-upwinkels. Eentje daarvan heeft zijn deuren geopend op maar een paar uurtjes van bij ons: Parijs!

De winkel op de Champs Elysées dompelt je meteen onder in de wereld van de serie, met neonkleuren en de kenmerkende vintage stijl. ‘Verken realistische reconstructies en iconische sets uit de serie, bekijk de grote selectie officiële ‘Stranger Things’-merchandise en neem een Hawkinssouvenir mee naar huis. Beantwoord de gele telefoon in Joyce’ huis, speel spelletjes in de Palace Arcade en waag je in het Russische laboratorium… als je durft. Maar wees gewaarschuwd: Demogorgons liggen altijd op de loer’, luidt het op de officiële website.

Aangezien het aantal bezoekers beperkt is, moedigt Netflix fans aam om een tijdslot te reserveren op de website. Anders zou je weleens erg lang in de rij kunnen staan om toegelaten te worden tot de Upside Down...

Afspraak in de pop-upwinkel in Parijs, 44 avenue des Champs Elysées. Nood aan een hotelletje? Deze plekken doen je zeker wegdromen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '