Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty & vladislav muslakov via unsplash

Laat je naar dromenland voeren op de tonen van hun zeemzoete stem.

Matthew McConaughey, Harry Styles en Kelly Rowland lezen je een verhaaltje voor het slapengaan voor

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Raak je moeilijk in slaap omdat de gedachtemolen in je hoofd niet stopt en je maar blijft piekeren? Misschien kunnen de bedtime stories van Calm je wel helpen. Grote sterren waaronder Matthew McConaughey, Harry Styles en Kelly Rowland helpen je naar dromenland door je met hun zeemzoete stem een verhaaltje te vertellen.


Een nachtje doorbrengen met een knappe celeb? Daar zouden wij geen nee tegen zeggen! Dankzij de app Calm wordt die droom nu werkelijkheid, of toch voor een heel klein stukje. Via het platform kan je namelijk naar bedtime stories luisteren die grote celebs zoals Matthew McConaughey, Harry Styles en Kelly Rowland inspraken. Daardoor lijkt het bijna alsof ze vlak naast je in bed liggen!

Kippenvel verzekerd


Hoe klinkt dit dan? Wel via hun sociale media geven ze een heel klein voorsmaakje!

Met die paar woorden staan alle haartjes op onze armen al recht! En we zijn niet de enigen die een verhaaltje voor het slapengaan uit de mond van deze knapperds helemaal zien zitten. Dat getuigen de positieve reacties van verschillende abonnees op Twitter.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

https://twitter.com/theinesrose/status/1282588422071365638

Je kan deze slaapapp een week lang gratis proberen. Helpt het je écht om sneller in slaap te raken, om te stoppen met piekeren vlak voor je naar dromenland gaat of gewoon om te ontspannen, dan kan je je abonneren voor 49,99 euro per jaar. Slaap zacht!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '