Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Peter De Smedt / Isopix

De Studio 100-baas deelde zonet een foto van de mooie dag in het Antwerpse Felix Pakhuis.

WEDDING BELLS: Gert Verhulst is na 10 jaar getrouwd met zijn Ellen

Gert Verhulst (51) en zijn vriendin sinds meer dan 10 jaar Ellen (41) hebben elkaar in alle stilte het jawoord gegeven. De Studio 100-baas deelde zonet een foto van het feest op zijn Instagrampagina, maar vermoedelijk ligt de mooie dag al even achter ons.


 

‘Na 10 jaar, eindelijk officieel mijn vrouw! ❤️’, schrijft Gert Verhulst op Instagram. Op de foto zien we het gelukkige bruidskoppel in het Antwerpse Felix Pakhuis, dicht bij het MAS, waar de Evanna aangemeerd ligt. Ellen straalt in een prachtig wit ensemble, terwijl Gert voor grijs kiest.

 

 

Dat er bij de familie Verhulst mag gelachen worden, maakt de reactie van zoon Viktor op de foto nogmaals duidelijk. ‘Blij hoor met mijn boze stiefmoeder ? Love you ❤️’, schrijft de ‘Love Island’-presentator. Zanger Andre Hazes jr., die enkele weken geleden nog te gast was op de Evanna, schrijft dat het een topdag was. ‘Wel jammer dat je zo gierig was met je cadeau...’, grapt Viktor. Misschien moet Verhulst junior de rol van komische voice-over op zich nemen in ‘Love Island’? Vermoedelijk trouwden Gert en Ellen minstens een dikke week geleden, aangezien Viktor al even op Gran Canaria verblijft voor de opnames van het VIER-programma.

James Cooke was uiteraard ook van de partij. ‘Hier word ik zo gelukkig van!’, schrijft hij op Instagram bij een foto met het bruidskoppel.

 

‘Awel ja


Eind vorig jaar vertelde Ellen in Humo dat Gert haar zonder al te veel poespas ten huwelijk vroeg aan de ontbijttafel. ‘”Zouden we niet eens trouwen?” “Awel, ja.” Zo zijn we: al dat opgeklopte gedoe errond hoeft voor ons niet’, vertelde ze toen.

In april vierde Gert met vrienden zijn vrijgezellenfeest in Las Vegas, net voor de start van ‘Gert Late Night’. Donderdagavond zond VIER alweer de laatste aflevering van dit seizoen van de talkshow uit. In september zijn Gert en James waarschijnlijk terug.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '