Home celebs WEDDING BELLS: Eva De Roo is stiekem al getrouwd

WEDDING BELLS: Eva De Roo is stiekem al getrouwd

Eva hintte een paar dagen geleden al naar een trouw op Instagram.

Eva De Roo
© Belga

Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo (31) en Jan Paternoster (30) van Black Box Revelation zijn anderhalve week geleden stiekem getrouwd. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Zo’n half jaar nadat ze op de Warmste Week met een dikke verlovingsring aan haar vinger verscheen, is Eva De Roo een getrouwde vrouw. Anderhalve week geleden hebben Eva en Jan, ofwel ‘de heetste gitarist van ons land’ volgens Eva, elkaar het jawoord gegeven. Het feest ging door in Overijse aan de vierkantshoeve van collega-muzikant Daan.

Enkele dagen geleden hintte Eva al naar een trouw met een foto op Instagram. ‘Seizoen van de tortels’ schreef ze toen. Proficiat, tortelduifjes!

View this post on Instagram

Seizoen van de tortels ?

A post shared by Eva De Roo (@eva_deroo) on

In de zomer van 2017 maakte Eva haar relatie met de frontman van Black Box Revelation bekend. Eva en Jan leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Beiden haalden toen de finaleweek, maar de verliefdheid kwam pas later. Eva was toen nog samen met haar Franse vriend Rémi en Jan Paternoster met actrice Anemone Valcke.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.