Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Hij zette na een aantal heftige discussies zelf een punt achter de prille relatie.

Garry uit ‘Boer zkt Vrouw’ is opnieuw single

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Garry (46) uit ‘Boer zkt Vrouw’ heeft alweer pech in de liefde. Nog geen maand nadat hij trots aankondigde dat hij een nieuwe vriendin heeft, zette hij een punt achter de relatie.

In het voorbije seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ wist Garry al na een paar afleveringen dat kandidate Els zijn ware was. En hoewel het in eerste instantie heel goed klikte tussen de twee, kregen we in de slotaflevering te zien dat ze hun moeilijkheden hadden. Els twijfelde of ze wel klaar was om opnieuw in een relatie te stappen, en daarom namen ze een pauze van elkaar. Het was uiteindelijk Garry die na die break een punt zette achter hun relatie. ‘Els en ik hebben het een tijdje voorzichtig geprobeerd, maar ik had niet meer hetzelfde gevoel van in het begin. Hoewel ze zelf zei van niet, voelde ik dat ze nog altijd twijfelde. Daarom heb ik zelf de knoop doorgehakt’, vertelde hij vorige maand in Dag Allemaal.

Heftige discussies

In datzelfde interview liet hij ook meteen vallen dat hij een nieuwe vriendin had, Ellen. We komen erg goed overeen, het klikt echt supergoed. Het was niet de bedoeling om er meteen weer voor te gaan, maar als je dan iemand tegenkomt en ’t voelt goed, dan kan je dat toch niet tegenhouden’, klonk het toen. Maar ook dat sprookje was van korte duur, want de geitenboer laat nu weten dat hij zelf een punt zette achter die relatie.

‘Afgelopen weekend hadden we enkele heftige discussies over bepaalde afspraken die we hadden gemaakt. Ik besliste om onze relatie te beëindigen‘, verduidelijkt hij aan Showbizz24. ‘Ellen heeft een sterke persoonlijkheid, maar in een relatie is het belangrijk dat je met respect voor elkaar een eigen mening kan hebben en rekening houdt met elkaar. Voor Ellen was alles eerder zwart-wit met weinig ruimte voor een andere mening.’ En hoewel hij maar geen geluk lijkt te hebben in de liefde, blijft Garry wel optimistisch. ‘Ik voel dat ik de juiste beslissing heb genomen voor mezelf. En ik blijf geloven dat de juiste liefde nog wel op mijn pad zal komen’, laat hij nog weten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '