Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Weet jij in tegenstelling tot Monica en Rachel wél wat het beroep is van Chandler?

De Quizfabriek organiseert grote ‘Friends’-quiz

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Fan van quizzen én van ‘Friends’? Dan kan je twee vliegen in een klap slaan met de ‘Friends Quiz – The One with the Questions’ die De Quizfabriek dit najaar organiseert.

Ken je alles van ‘Friends’? Weet je in tegenstelling tot Monica en Rachel wél wat het beroep is van Chandler, hoe de grote ex-liefde van Phoebe heet, in welke serie Joey meespeelde en hoe het zoontje van Ross heet? In de grote ‘Friends’-quiz kan je je kennis testen en neem je het op tegen 39 andere teams die ongetwijfeld net als jou echte fans zijn van de populaire serie.

Inhoud afleveringen

‘Friends Quiz – The One with the Questions’ bestaat uit verschillende originele rondes en polst vooral naar je knowhow over de inhoud van de afleveringen, maar ook over achtergrondinformatie over de serie. Je hebt nog even tijd om wat bij te studeren of de tien seizoenen te herbekijken, want de quiz gaat door op 30 november en 1 december in de buurt van Gent. Meer bepaald in de theaterzaal van het dienstencentrum, Ledebergplein 30, in Ledeberg. Dat ligt op wandelafstand, lees: anderhalve kilometer, van Gent Zuid. 

Je kan je vanaf zaterdag 1 oktober om 10u inschrijven via de website van De Quizfabriek. Een ticket kost 24 euro. De quiz wordt digitaal gespeeld, dus je neemt per team best zelf een tablet of smartphone mee. Snel zijn, is de boodschap, want de ‘Harry Potter’-quiz en ‘Disney’-quiz waren in enkele minuten uitverkocht. Beide avonden kunnen maximum 40 teams zich inschrijven. Een team mag maximum uit vier personen bestaan.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '