https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Charlotte Speck VIER

De opnames van 'F*ck you very, very much' starten deze lente.

Frances Lefebure heeft hoofdrol te pakken in nieuwe fictiereeks op VIER

Herlinde Matthys

Frances Lefebure (31) smijt zich in 2020 volledig op haar acteercarrière. Zo is ze volop bezig met de opnames voor de VTM-serie ‘Een Goed Jaar’ en strikte ze de hoofdrol in de nieuwe VIER-reeks ‘F*ck you very, very much’.


Nu dat België terug een beetje greater is dankzij Frances Lefebure, legt ze zich in 2020 weer toe op haar acteercarrière. Vorig jaar was ze als haar vrolijke zelf te zien in ‘Make Belgium Great Again’, ‘Forever Young’ en ‘Hotel Römantiek’. In de komende maanden zullen we haar vooral in de huid van iemand anders zien kruipen. Zo zal ze te zien zijn in de VTM-serie ‘Een Goed Jaar’ én heeft ze de hoofdrol te pakken in een nieuwe fictiereeks ‘F*ck you very, very much’ op VIER.

Zonder zorgen


In de spannende en dramatische VTM-reeks ‘Een Goed Jaar’ stoten twee mannen in de Ardennen per toeval op een kelder met wapens en wijn uit de Tweede Wereldoorlog. Ze hebben dringend geld nodig en maken iedereen wijs dat ze de wijnkelder van Hitler hebben gevonden. Hun oplichtersverhaal loopt helaas volledig uit de hand. De opnames hiervan zijn volop aan de gang. Naast Frances doen ook onder anderen Kürt Rogiers en Joke Devynck mee.

De eigenzinnige comedyreeks ‘F*ck you very, very much’ op VIER gaat over jezelf terugvinden ten tijde van Tinder, Trump en tofu. Frances speelt An, die haar saaie leven honderdtachtig graden wil draaien en daarom kiest voor een onbezonnen jaar zonder zorgen samen met haar twee beste vriendinnen Flo en Violet. Die laatsten worden trouwens vertolkt door Evelien Bosmans en Daphne Wellens. De opnames van deze serie gaan pas deze lente van start.

Mooie vooruitzichten dus voor Frances én voor ons! Al hopen we stiekem dat haar andere programma’s ook stuk voor stuk een nieuw seizoen krijgen in 2020.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content