Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het meisje werd afgelopen weekend één jaar.

ZIEN: Harry en Meghan delen schattig kiekje van dochtertje Lilibet

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het was afgelopen weekend groot feest in het Verenigd Koninkrijk. Dat niet alleen omdat koningin Elizabeth 70 (!) jaar op de troon zit, maar ook omdat Lilibet afgelopen zaterdag één jaar werd. Harry (37) en Meghan (40) delen ter ere van haar verjaardag nu een foto van hun kleine prinsesje.

Voor zij die de voorbije dagen onder een steen leefden: de Britse koningin Elizabeth (96) vierde afgelopen weekend haar 70-jarige jubileum op de troon. Onder de aanwezigen: prins Harry en Meghan Markle. Zij vlogen voor de gelegenheid van Californië naar het Verenigd Koninkrijk, waar ze zaterdag dubbel feest vierden. Hun dochtertje Lilibet werd namelijk één jaar.

Eerste portretfoto

Een woordvoerder van het Britse hof onthulde in Harper’s Bazaar dat Lilibets verjaardag werd gevierd tijdens een intieme picknick met familie en vrienden in de tuin van Frogmore Cottage in Windsor, de voormalige woonst van Harry en Meghan. Leuk weetje: de verjaardagstaart die er geserveerd werd, werd gebakken door Claire Ptak, die ook de huwelijkstaart van Harry en Meghan maakte.

Tijdens het feestje maakte Misan Harrima, een fotograaf en goede vriend van Meghan, een überschattige portretfoto van het jarige jobje, en het is dat guitige beeld dat het koppel nu de wereld instuurt. Eind vorig jaar deelden Harry en Meghan nog een gezinsfoto waarop Lilibet ook te zien was, maar op een portretfoto van hun dochtertje moesten we tot nu wachten. Smelt!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '