Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De voormalige ‘Pretty Little Liars’-actrice heeft al een dochtertje, Atlas (2).

Shay Mitchell (35) verwelkomt haar tweede kindje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Heuglijk nieuws ten huize Mitchell & Babel. Shay Mitchell (35) en haar partner Matte Babel (41) zijn voor de tweede keer trotse ouders geworden. De voormalige ‘Pretty Little Liars’-actrice zou enkele weken geleden bevallen zijn, maar maakt de geboorte nu pas bekend.

Wie Shay op Instagram volgt, is het gisteren vast ook opgevallen. De voormalige ‘Pretty Little Liars’-actrice heeft geen bol buikje meer! Shay bracht een bezoekje aan de pop-upwinkel van BÉIS, haar eigen lijn met reisaccessoires, in Los Angeles en maakte daar uitgebreid verslag van op haar Instagram Stories.

Gehuld in een denim two piece van Fendi én een witte cropped top liet ze er geen twijfel meer over bestaan dat ze haar tweede kindje verwelkomd heeft. ‘Dit is de eerste keer dat ik echt buitenshuis ben sinds ik onlangs mijn tweede kind kreeg’, vertelde ze tijdens het event aan Amerikaanse media.

‘Geweldige vader’

Zo’n twee weken geleden al zou ze samen met haar partner Matte Babel een meisje hebben verwelkomd. Meer details, zoals de naam van de kleine spruit, zijn momenteel nog niet geweten. Shay noemt haar partner ondertussen wel een ‘geweldige vader‘: ‘Ik denk dat als je iemand vindt die dezelfde moraal heeft als jij, het ouderschap een stuk makkelijker wordt.’. Het koppel heeft samen al een tweejarige dochter Atlas, die in 2019 geboren werd na een intensieve bevalling van maar liefst 33 uur. Tijdens de zwagerschap van haar eerste kindje, leed ze ook aan een prenatale depressie. Daar praatte ze in een podcast nog openhartig over.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '