https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Instagram: @evihanssen

'Ik had hem zelf ontworpen.'

Evi Hanssen liet in haar jonge jaren een tramp stamp tatoeëren: ‘Ik vind het niet erg. Het past bij mij’

Robine van Tilburg

Evi Hanssen (39) heeft enkele goed zichtbare tatoeages. Maar wat we nog niet wisten is dat de tv-presentatrice ook een heuse tramp stamp heeft. En ze heeft er geen spijt van!


Dat Evi Hanssen op haar polsen felgekleurde tatoeages heeft van de namen van haar zoontjes Scout en Mac, hebben de meesten onder ons al wel gezien op televisie. Maar het witte anker aan de binnenzijde van haar hand waar ze op de radio over vertelde, dat merkten we nooit eerder op. Wat Evi nóg beter verborgen wist te houden, is de tramp stamp die ze in de jaren 90 op haar onderrug liet zetten.

Tramp stamp


Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe stelden op Qmusic de tien meest gegoogelde vragen aan presentatrice Evi Hanssen. Volgens Google willen mensen weten of Evi tattoos heeft. En die heeft ze inderdaad.

De namen van haar kinderen op haar polsen zijn de bekendste, maar Evi verklapt nog een tattoo uit haar jeugdjaren. De tramp stamp staat doorgaans bekend als een nogal ordinaire tatoeage, maar Evi heeft er absoluut geen spijt van: ‘Ik heb ook nog een tramp stamp van de jaren 90. Dat was echt de tijd van de tribals, maar gelukkig heb ik het zelf nog wat ontworpen. Het is dus net geen tribal, maar wel iets uniek. Ik vind het niet erg, want mensen zeggen vaak dat je spijt krijgt van tattoos. Het hoort er wel bij en het past bij mij. Dat zijn van die dingen die je onbezonnen doet en dan ben ik blij dat het op mijn gat staat.’


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content