https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs VIDEO: Pommeline in ‘Sex Tape’: ‘Je hebt grote voeten en handen. Je...

VIDEO: Pommeline in ‘Sex Tape’: ‘Je hebt grote voeten en handen. Je weet wat ze daarvan zeggen…’

Pommeline en Fabrizio bespreken vanavond uitvoerig hun seksleven in 'Sex Tape'.

© VIJF

Straks is het alweer tijd voor de tweede aflevering van ‘Sex Tape’. En de gasten van vanavond zijn niet de minste. Goedele Liekens zal samen met Pommeline en Fabrizio uitvoerig hun seksleven bespreken.

Elke dinsdagavond ontvangt Vlaanderens bekendste seksuologe Goedele Liekens in ‘Sex Tape’ drie koppels in haar biechtzetel. Samen met hen doet ze tot in het kleinste detail hun seksleven uit de doeken.

Vier keer op twee weken

Vanavond is het al tijd voor de aflevering van dit seizoen die allicht het meest bekeken zal worden. Waarom? Ex-‘Temptation Island’-vrijgezellen Pommeline en Fabrizio zullen hun seksleven voor gans Vlaanderen uit de doeken doen. En hun passage zal vast heel wat sappige oneliners opleveren.

‘Ik ga u kapot boren’, hoorden we Fabrizio al lieflijk zeggen tegen zijn Pom in de allereerste teaser van ‘Sex Tape’. En VIJF loste zojuist nog een nieuwe teaser voor de langverwachte aflevering van vanavond. Vooral Fabrizio’s lid lijkt de ster van de avond te worden. In deze teaser geeft het koppel toe dat hun seksleven op een laag pitje staat. Zijn ze dan écht de ‘seuten’ tegenover de andere koppels zoals ze op voorhand beweerden?


Bekijk ‘Sex Tape’ elke dinsdagavond om 21u35 op VIJF.

Lees ook: