Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved

Over dat aspect was er nog enige onzekerheid nadat Scarlett Johansson klacht indiende tegen Disney.

Emma Stone speelt ook in vervolg op ‘Cruella’ mee

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Enkele dagen na de release van ‘Cruella’ op Disney+ voor gebruikers met VIP-toegang raakte al bekend dat er ook een vervolg op de film zou komen. En nu is er goed nieuws voor fans van Emma Stone. Ze speelt officieel mee in de sequel!


In de live-actionremake ‘Cruella’, die trouwens een prequel is op de Disney-tekenfilm ‘101 Dalmatiërs’, zien we hoe Cruella (Emma Stone) een van de beruchtste en meest modieuze boeven wordt. En het verhaal eindigt daar niet, want Disney is nu al bezig aan een vervolg op ‘Cruella’.

Scarlett Johansson


En nu is het ook officieel bevestigd door Deadline dat Oscar-winnares Emma Stone die hoofdrol opnieuw op zich zal nemen in de sequel. Over dat aspect was er nog enige onzekerheid nadat Scarlett Johansson klacht indiende tegen Disney voor het vroegtijdig releasen van ‘Black Widow’ op Disney+.

Maar fans kunnen op beide oren slapen, want ‘Cruella 2’ komt er én we zien Emma Stone terug. Het is alleen nog niet duidelijk of ook de tweede film meteen op Disney+ zal gezet worden, of dat de film eerst enkele weken in de bioscoop zal gedraaid worden. PS heb jij ‘Cruella’ nog niet gezien? De film staat vanaf 27 augustus op Disney+ voor alle abonnees!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '