Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Er zijn veel dingen gebeurd die voor mij onaanvaardbaar waren.’

Eline en Younes uit ‘Huis Gemaakt’ zijn uit elkaar

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Eline en Younes verloren de finale van ‘Huis Gemaakt’ van Anaïs en Cedric. Dat laatste koppel kondigde onlangs aan dat ze een punt zetten achter hun relatie en ook de sympathieke Limburgers maken nu bekend dat ze uit elkaar zijn.

Anaïs (21) en Cedric (23) mochten vorig jaar de sleutels van hun zelf gerenoveerde droomwoning in ontvangst nemen nadat ze ‘Huis Gemaakt’ wonnen. Helaas hadden ze eind april minder goed nieuws, want ze zijn geen koppel meer. ‘We hebben een tijdje geleden samen met pijn in het hart het besluit genomen dat het beter is om elk onze eigen weg op te gaan’, stond er onder een schattige foto van de twee. ‘Soms neemt het leven een onverwachte wending en gaan de dingen niet zoals gehoopt.’

Fan van huizenprogramma’s, binnenkort gaat een gloednieuwe reeks van start: ZIEN: dit zijn de koppels van het nieuwe Eén-programma ‘Ons huis/nieuw huis’

Misstappen

De twee gingen wel als vrienden uit elkaar, maar dat is helaas niet het geval bij de ‘verliezers’ Eline en Younes. Eline postte een tekstje in haar Instagram Stories waaruit blijkt dat Younes hoogstwaarschijnlijk een of meerdere misstappen beging na hun televisieavontuur. ‘Na “Huis Gemaakt” zijn er veel dingen gebeurd die voor mij onaanvaardbaar waren’, schrijft ze. ‘Ik heb hier niet om gevraagd, heb het niet op deze manier gewild. Maar ik bevestig dat Younes en ik uit elkaar zijn.’ Het koppel was ongeveer vier jaar samen en Eline had een dochtertje Lena uit een vorige relatie.

Meer woorden wil ze hier begrijpelijk niet aan vuil maken. Dat maakt ze duidelijk met haar laatste zinnetje: ‘If you DM me, I’ll block you.’ Op het profiel van Younes lijkt er voorlopig geen vuiltje aan de lucht. De twee gaven aan dat meedoen aan het programma een relatietest was, maar dat ze wel sterker uit dit avontuur kwamen als koppel. ‘Als je dit goed doorstaat én je ziet elkaar nog altijd graag, dan pas kan je je een powerkoppel noemen. Die stempel hebben we verdiend’, aldus Younes in een interview met Flair.

© Instagram @eline.lambrix

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '