Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Joel Hoylaerts via Photo News

Ze is momenteel zo’n zestien weken ver!

Boris Van Severen verklapt dat hij en Frances Lefebure samen een kindje verwachten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Fijn nieuws voor Boris Van Severen (34) en Frances Lefebure (34) op deze zaterdagvoormiddag! Het koppel trouwde in juli 2021 en is nu in verwachting van een kindje samen. Dat nieuws verklapte de ‘Arcadia’-acteur zelf onverwachts in een interview.

Het gezinnetje van Boris Van Severen en Frances Lefebure wordt binnenkort uitgebreid! De acteur en deelnemer van ‘The Masked Singer’ heeft in een interview met Het Laatste Nieuws onverwachts verklapt dat ze in verwachting zijn van een kindje samen.

Daar vertelde hij dat Frances ondertussen zestien weken zwanger is en dat het eigenlijk niet de bedoeling was om dit nieuws al te verklappen. Wanneer hij gevraagd werd naar wat momenteel een glimlach tovert op zijn gezicht, kon hij niet anders dan eerlijk antwoorden. ‘Elk ander antwoord zou erbij verbleken.’

Broertje

Over Frances’ zwangerschap vertelde hij het volgende ‘Het gaat super goed met haar. Ze is helemaal niet ziek geweest, ze is ontzettend mooi, ze straalt, ze is blij.’ Ook Boris zelf en zijn twee zoontjes uit een vorige relatie zijn helemaal in de wolken.

‘Ik ben zo blij dat ik dit nog eens mag meemaken en dat het met Frances is. Ik kijk er enorm naar uit. De jongens zijn bijna elf en negen, het is fantastisch om te zien hoe blij ze ervan worden. Toen we hen vertelden dat ze een broertje krijgen, wisten ze niet waar hun kop stond. Die onmiskenbare glimlach die je er maar niet afgeveegd kreeg: ik schoot helemaal vol.’ Het gaat dus om een jongetje!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '