Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© play4

Ze noemt de filmregisseur zelfs haar Instagram hubby.

Eline De Munck (33) maakt haar relatie met Michaël R. Roskam (48) Instagram official

Herlinde Matthys

Begin dit jaar raakte bekend dat Eline De Munck (33) en Michaël R. Roskam (48) een koppel vormen. De onderneemster maakte hun relatie nu ook Instagram official, want ze postte een eerste foto van hun tweetjes samen.


Michaël R. Roskam dook al eens op in de Instagram Stories van Eline De Munck begin juni met het alleszeggende bijschrift: ‘Liefde van mijn leven’. Maar op haar feed was er nog geen spoor te bekennen van haar nieuw lief. Tot nu! De onderneemster en regisseur, bekend van onder meer ‘Rundskop’, gingen samen naar de première van ‘Rookie’ in Oostende. Vlak voor ze met hun tweetjes voor het eerst op de rode loper poseerden, nam Michaël nog een kiekje van zijn vriendin en haar zalige outfit. In de spiegel achter haar kan je zijn reflectie duidelijk zien.

Insta hubby


Dat was uiteraard niet toevallig. En het onderschrift bij de foto neemt alle twijfel weg: ‘Mirror mirror on the wall who is the most handsome and amazing instagram hubby of them all? MINE!’ Ze tagde haar Insta hubbie ook, en op die manier is hun relatie vanaf nu ook Instagram official.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door elinedemunck (@elinedemunck)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie Eline volgt op Instagram zag wel al eerder dat de twee in de comments hartjes uitwisselden, maar het is de eerste keer dat Michaël effectief in een van haar foto’s te zien is. Ook al is het op de achtergrond. We hebben zo’n flauw vermoeden dat er nog veel mooie foto’s van dit prachtige paartje zullen volgen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '