Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Netflix US & Canada

Het vijfde seizoen van 'Orange Is The New Black' is vanaf juni beschikbaar op Netflix

Een hacker heeft de eerste 10 afleveringen van het nieuwe ‘OITNB’-seizoen online gezet

Slecht nieuws voor Netflix, want blijkbaar heeft een hacker tien afleveringen van het nieuwe seizoen van ‘Orange Is The New Black’ online gezet. Na deze geen losgeld kreeg van Netflix heeft hij een groot deel van de serie via een link op Twitter gedeeld. 

The Dark Overlord, de hacker in kwestie, heeft het nieuws aangekondigd op Twitter. ‘Na een erg lange discussie hebben we besloten om aflevering twee tot en met tien online te zetten.' Het vijfde seizoen van ‘OITNB’ telt dertien afleveringen, maar toen de hacker de afleveringen in zijn bezit kreeg, waren de laatste drie nog niet af.
 

‘Misschien wil Netflix nu de afleveringen wél vroeger online zetten? We zijn nog niet klaar met jullie. We focussen ons niet alleen op Netflix, maar ook op ABC, Fox en IFC. Er is nog meer op komst, maar voorlopig laten we jullie genieten van al ons harde werk.’
 

Natuurlijk zijn de daden van de hacker compleet illegaal en wij raden dan ook niemand aan om op zoek te gaan naar de afleveringen. Het vijfde seizoen van ‘OITNB’ verschijnt volgende maand op Netflix dus voor de eerlijke zielen onder ons is het nog wachten tot 9 juni.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '