Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© James Arthur/Photo News

Goede vriendin Natalia en Vlaanderens favoriete stylist Jani zijn wel van de partij

Dus daarom is ‘de Lau’ niet te zien in het nieuwe tv-programma van zijn zus Astrid

Vorige week werd de eerste aflevering van Astrid Coppens’ nieuwe tv-programma uitgezonden en kregen we te zien hoe het leven van de brunette er nu uitziet. Je leert haar man Bram kennen, maar de andere man in haar leven, haar broer Laurens, krijgen we dit seizoen niet te zien.

De reden dat Laurens niet opduikt in het programma van zijn zus, is eigenlijk heel simpel. Hij heeft het gewoon te druk. ‘Laurens heeft een nieuwe job die heel veel van hem vraagt’, dit vertelt Astrid deze week in Flair. ‘Maar los daarvan zijn onze levens ook geëvolueerd en gaan we elk meer onze eigen weg’.
 

Verder beweren verschillende bronnen dat haar toekomstige schoonzus Roos verantwoordelijk is voor het slechte contact, maar dat klopt volgens Astrid niet. 'Nee, natuurlijk niet. Laurens heeft zich gesetteld met zijn verloofde en woont verder weg van ons. Daardoor zien we elkaar minder.'
 

Wie mag je dan wel nog allemaal verwachten? Goede vriendin Natalia en Vlaanderens favoriete stylist Jani krijg je dit seizoen nog wel te zien, maar wie we vooral beter gaan leren kennen, is de liefde van haar leven: Bram Coppens.
 

Gezinsuitbreiding

De twee zijn onlangs stiekem in het huwelijksbootje gestapt en denken ook al aan kindjes. In haar interview met onze redactrice vertelt Astrid namelijk dat ze dolgraag aan een gezin willen beginnen. ‘Ik kijk er echt naar uit om moeder te worden en kan haast niet wachten om ons baby'tje in de armen te kunnen nemen’.
 

Lees het volledige interview met Astrid in de Flair van deze week.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '