Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Waag nu je kans!

DROOMJOB: je kan je kandidaat stellen om Kate Middletons privésecretaresse te worden

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Stel je voor dat je de hele dag mag mailen en sms’en met Kate Middleton, erbij mag zijn op elk evenement waar de Britse prinses aanwezig is én ervoor betaald wordt. Je droomt niet, we omschreven net een bestaande job, namelijk die van Kates privésecretaresse. Het beste nieuws? Er is een vacature. 

Rebecca Deacon, de vrouw die sinds 2012 de rechterhand is van Kate Middleton en al meer dan een decennium lang voor het Britse koningshuis werkt, verlaat haar post. Deacon is verloofd en trouwt later deze maand in Londen. En yep, Kate en William zullen erbij zijn. Lucky you, Rebecca! 
 

Wat houdt de job juist in?

Maar ook lucky us, want dat betekent dat wij ons kandidaat kunnen stellen voor Rebecca’s job. Wat het juist inhoudt om Kate Middletons privésecretaresse te zijn? Wel, je moet alle afspraken van Kate tot in de puntjes organiseren en ervoor zorgen dat de Britse prinses perfect gebrieft wordt over de evenementen waarop ze wordt verwacht en de mensen die ze er ontmoet. 
 

Kate Middleton

 
Het Britse koningshuis zou de vacature voor Rebecca’s job graag tegen deze zomer gevuld zien. Je hebt dus nog enkele maanden de tijd om te beslissen of je hier alles wil achterlaten en op het vliegtuig richting Londen zal springen om er een nieuw leven uit te bouwen. Good luck! 
 

Nog meer droomjobs: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '