Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: greysabc

Wij worden er alvast helemaal blij van!

Dit nieuws gaan alle ‘Grey’s Anatomy’-fans ge-wel-dig vinden!

‘Grey’s Anatomy’ begint binnenkort aan zijn dertiende (!) seizoen. In al die jaren zijn er al heel wat romances gepasseerd, maar hebben we ook al heel wat tragedies meegemaakt. In het komende seizoen voert het brein achter de serie, Shonda Rhimes, nog een verandering door en daar zijn wij héél blij om.

Kelly McCreary (Maggie Pierce) heeft in een interview met TVguide.com vertelt dat de focus in seizoen dertien meer op de originele personages ligt. Wij krijgen dus meer te zien van Meredith, Alex, Bailey en Richard. Al hopen wij natuurlijk ook nog veel te zien te krijgen van hottie Martin Henderson:
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In het vorige seizoen hebben we Meredith extra goed leren kennen. Na het verlies van Derek is haar leven enorm veranderd, en kijkers hebben veel tijd met haar doorgebracht tijdens het programma. In het komende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ komen we meer in contact met de andere hoofdpersonages.
 

‘We leren de dokters beter kennen en komen meer te weten over waar ze nu staan in hun leven. Ook de verandering die ze doorgemaakt hebben, spelen een belangrijke rol’, aldus Kelly.

 

Wil je nog meer lezen over 'Grey's Anatomy':
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '