Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Fatboy

Solliciteer nu voor de 'meest luie job ter wereld'!

Dit merk betaalt je om deze zomer met je vrienden op roadtrip te gaan

Nog geen vakantieplannen voor deze zomer? Dan is het misschien hoog tijd om je vrienden even bij elkaar te roepen, want Fatboy zoekt enkele groepjes die deze zomer door Europa willen reizen om hun nieuwste poef Lamzac® te promoten. En je wordt er nog voor betaald ook!

Als je dus nog op zoek bent naar de beste vakantiejob ter wereld – wie wil er nu niet betaald worden om te reizen? – heeft Fatboy misschien wel de perfecte vacature voor jou. Het merk is namelijk op zoek naar mensen die op roadtrip willen doorheen Europa om hun nieuwste poef, de Lamzac®, te promoten. En dat doe je niet alleen, maar met je 2 à 3 vrienden aan je zijde.

 

De roadtrip vertrekt in Nederland en doet verschillende hippe bestemmingen aan richting het zonnige Zuiden. Welke dat precies zijn, houdt Fatboy graag nog eventjes geheim. Het merk voorziet de trippers van een cool busje (gevuld met Lamzacs®, of course) en een budget om te eten, te drinken en benzine te betalen. Per verkochte poef wordt er ook commissie voorzien.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Eén voorwaarde: lui zijn

Vooraleer je enthousiast aan je motivatiebrief gaat schrijven, heeft Fatboy wel nog enkele (zeer verrassende) eisen. Zo moet je bijvoorbeeld lui zijn (geen grap) en heel erg graag in een gigantische poef wegzakken onder een stralende hemel. Actief zijn op social media is ook een van de gevraagde voorwaarden. Kandidaten moeten tussen 18 en 35 jaar zijn en ten minste twee leden van de groep moeten een rijbewijs bezitten. Check, check, check! Waar kunnen we solliciteren? Hierzo!

 

Fatboy Lamzac

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '