https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @jasmijn.vanhoof

Ze heeft goeie smaak!

Dit is het nieuwe lief van ‘Familie’-actrice Jasmijn Van Hoof: ‘We zijn heel gelukkig’

Herlinde Matthys

Jasmijn Van Hoof (27), beter bekend als Stefanie uit de populaire VTM-serie ‘Familie’, heeft een nieuwe vriend. ‘We kennen elkaar al zes jaar, maar de vonk sloeg pas een paar maanden geleden over.’


Stefanie Coppens, het personage dat Jasmijn al zes jaar vertolkt in ‘Familie’, heeft geen geluk in de liefde. Een van haar vriendjes stierf, een ander ontvoerde haar en haar huidig lief is van de aardbol verdwenen. In het echte leven ziet alles er een stuk rooskleuriger uit voor Jasmijn. Ze heeft sinds kort een nieuw lief en ze maakte hun relatie gisteren Instagram official met een schattige foto van hun tweetjes op het strand van Blankenberge.

Het onderschrift was heel simpel met een golf-emoticon en de hashtag uitwaaien. Maar het laatste symbooltje, een hartje, geeft prijs wat de innige omhelzing in het beeld erboven al deed vermoeden. De knappe jongeman op de foto is wel degelijk haar nieuwe vriend.

https://www.instagram.com/p/BnRVSx6lbhU/?taken-by=jasmijn.vanhoof

‘We zijn heel gelukkig‘, aldus een dolverliefde Jasmijn in Het Laatste Nieuws. ‘We kennen elkaar eigenlijk al zes jaar, maar de vonk sloeg pas een paar maanden geleden over.’ De actrice had voordien vijf jaar een relatie met Wout. De twee trokken zelfs bijna een jaar samen op wereldreis. In mei zette het koppel er een punt achter omdat hun karakters te verschillend zijn. ‘Wout is een wervelwind die constant op zoek is naar avontuur’, aldus Jasmijn in Dag Allemaal. ‘Terwijl ik rustig en gestructureerd ben.’

https://www.instagram.com/p/BMEjWV3DZm8/?taken-by=jasmijn.vanhoof

De twee gingen als vrienden uit elkaar. ‘Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet wil in een relatie’, vertelde Jasmijn toen in Dag Allemaal. En dat heeft ze nu duidelijk gevonden bij haar nieuw lief.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content