Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Dylan is het beste sportmaatje dat je je kan inbeelden.

HALLOKES: je goede voornemen om meer te sporten, hou je vol dankzij de broer van Zac Efron

Herlinde Matthys

Schoonheid zit duidelijk in de genen bij de familie Efron, want de broer van Zac is minstens even knap als de acteur. Dylan helpt je trouwens met je goede voornemen om meer te bewegen in 2020, want de knapperd is een echte atleet en dat toont hij maar al te graag op Instagram.


Tegen een film met Zac Efron zeggen we nooit neen. Negentig minuten of langer naar zijn knappe verschijning kijken, vinden we de ideale invulling van bijvoorbeeld een luie zondagavond. Wat sommigen misschien nog niet weten, is dat de acteur een jongere broer heeft. Dylan Efron is met zijn 27 lentes vijf jaar jonger dan de Hollywoodster, en ook hij is gezegend met knappe looks.

Inspiratie en motivatie


Hij volgde in de voetsporen van zijn grote broer, al doet hij dat niet als acteur, maar als filmmaker/assistent. Zo werkte hij mee op de set van onder andere ‘A Star Is Born’ met Lady Gaga en Bradley Cooper. Daarnaast is hij vooral bezig met sporten, véél sporten! Dylan is een echte atleet en dat toont hij maar al te graag op zijn sociale media. Zijn Instagrampagina staat vol met foto’s waarop de man rotsen beklimt, surft, volleybalt, fiets, zwemt, loopt en nog veel meer.

Wie in 2020 meer wil sporten of bewegen, kan uit dit sportieve account van deze knapperd de nodige inspiratie halen. Het kan je aansporen om dit jaar eindelijk écht werk te maken van dat goede voornemen. Dylan is het allerbeste sportmaatje. Als we immers naar zijn lichaam kijken, zien we onmiddellijk dat sporten wel degelijk heel gezond is én dat het wonderen doet voor die tempel van je. Volg zijn voorbeeld, of zelfs maar een tiende of een honderdste ervan, en je bent in no time in topconditie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '