Home celebs ZIEN: Beyoncé deelt nog nooit eerder verschenen beelden van haar tweeling Rumi...

ZIEN: Beyoncé deelt nog nooit eerder verschenen beelden van haar tweeling Rumi en Sir

De twee schattige kindjes vierden in 2019 hun tweede verjaardag.

© Getty

Beyoncé (38) heeft een geweldig jaar achter de rug. Op oudejaarsavond deelde de zangeres dan ook een ‘Bey-Cap’, oftewel een samenvatting van haar 2019. En zoals verwacht, is die behoorlijk verbazingwekkend. In de video, die ze op IGTV deelde, gaf Queen B haar fans en volgers zelfs een glimp van enkele nooit eerder verschenen foto’s van Rumi en Sir.

‘2019 Bey-Cap!!’ staat op het Instagramaccount van Beyoncé te lezen. Het filmpje duurt welgeteld anderhalve minuut en verzamelt al haar hoogtepunten van 2019. Denk: de Brit Awards, de NBA Playoffs, het verjaardagsfeestje van Adele, de première van ’The Lion King’ in Londen én de tweede verjaardag van haar tweeling Rumi en Sir.

Verjaardagsfeestje

Het zijn die laatste beelden die opvallen, want Beyoncé deelt amper foto’s van haar twee kleinste spruiten. Het verjaardagsfeestje lijkt zich in de achtertuin af te spelen. Sir droeg voor de gelegenheid een keurige short, geruit hemdje en bretellen. Rumi liet zich omtoveren tot een echte prinses en trok een bloemenjurkje aan.

In tegenstelling tot haar oudere dochter Blue Ivy (7), komt de tweeling amper in de spotlight. Daar zou hun leeftijd natuurlijk voor iets kunnen tussenzitten. We hopen Queen B en hubby Jay Z in 2020 wel wat vaker met hun drie koddige kinderen op de rode loper te zien verschijnen, maar of 2020 Queen B’s succes van afgelopen jaar kan overtreffen, is nog maar de vraag…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.