https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Alle begrip hoor, Wills!

Dit filmpje bewijst dat prins William ook maar een gewone papa is

Prins William en Kate Middleton kregen maandag hun derde kindje. Hoe de jonge spruit zal heten, weten we nog niet, maar dat een pasgeboren baby niet zo goed is voor je nachtrust, blijkt wel uit deze video.


William kan na de bevalling van zijn vrouw niet echt genieten van vaderschapsverlof. Gisteren moest hij voor Anzac Day, een herdenking voor gesneuvelde soldaten uit Australië en Nieuw-Zeeland tijdens de Eerste Wereldoorlog, in de kerk verschijnen. En dat klinkt allemaal makkelijker dan het is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nachtrust


Tijdens de ceremonie had prins William héél veel moeite om zijn ogen open te houden. Helaas voor de prins, stond er op dat moment natuurlijk een camera op hem gericht. Alle begrip voor zijn indommelmomentje. Het is dan ook niet niets om amper een dag na de bevalling van je vrouw terug aan het werk te gaan. Wij hopen alvast dat prins William de volgende nachten nét iets beter zal slapen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content