Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Zo komen er maar liefst vier personages terug

Dit ex-lief keert terug naar ‘Pretty Little Liars’ voor het laatste seizoen

Het wordt steeds duidelijker dat het zevende seizoen van ‘Pretty Little Liars’ ook het laatste is. Zo keren er heel wat personages terug naar Rosewood voor de grote finale van de serie. Nu keert er ook een ex-lief terug en dat kan slecht nieuws betekenen voor een huidige romance. 

In het zevende seizoen krijgen we Paige McCullers opnieuw te zien. De laatste keer dat we haar zagen, was in seizoen vijf. Toen verhuisde ze samen met haar familie naar Californië en was ze meteen verlost van A. Er is dus nog hoop voor fans van ‘Paily’.
 

In het eerste deel van seizoen zeven krijgen we Paige (Lindsey Shaw) enkele afleveringen lang te zien. Zo duikt ze voor het eerst op in aflevering acht. I. Marlene King heeft altijd gezegd dat er nog een mogelijkheid was voor Paige om terug te keren naar ‘Pretty Little Liars’. Dat kon eerst niet vanwege het drukke schema van Lindsey, maar de actrice heeft duidelijk wat tijd kunnen vrijmaken. Fans van ‘Paily’ zijn alvast enthousiast.
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Ook deze personages mogen we verwachten in het laatste seizoen van 'Pretty Little Liars':

 

Noel Khan

via GIPHY


Jenna

via GIPHY


Jason

via GIPHY

 

Meer lezen over 'Pretty Little Liars'?
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '