https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Freestocks.org via Pexels

Zo vertelt hij bijvoorbeeld welke dierensnoepjes je beter niet koopt.

Dierenarts maakt op TikTok komaf met veelgemaakte fouten van dierenliefhebbers

Jij ziet jouw hond, kat, konijn of ander huisdier sowieso ontzettend graag, maar aangezien jouw huisgenootje helaas niet kan praten, is het soms moeilijk om te weten wat hij/zij wil. Zonder dat we er onszelf bewust van zijn, maken we dus al eens een foutje, maar gelukkig is Hunter Finn er om ons te helpen. Op zijn TikTok-account maakt de dierenarts komaf met veelgemaakte fouten.


Op zijn TikTok-account @dr.hunterfinn geeft de dierenarts heel wat handige tips en vertelt hij ook aantal interessante weetjes. Zo laat hij bijvoorbeeld in één van zijn filmpjes zien hoe je de tanden van je hond moet poetsen.

Zo is het belangrijk om traag te beginnen. Raak voorzichtig de tanden van je trouwe viervoeter aan met je vingers zodat hij/zij het gevoel gewoon wordt. Vervolgens doe je een beetje tandpasta op je vinger. Op deze manier raakt je hond al vertrouwd met de smaak. Nadien kan je voorzichtig beginnen met poetsen. Vergeet zeker niet om tussendoor korte pauzes te nemen en je hond complimentjes te geven. Ook nadien is een snoepje zeker geen overbodige luxe!

@dr.hunterfinn##petsoftiktok ##veterinarian ##dentalhygiene♬ Mr. Clean – Yung Gravy


Op het account van Hunter kan je nog andere vergelijkbare tips terugvinden, maar af en toe geeft de dierenarts ook interessante weetjes mee. Zo vertelt hij bijvoorbeeld waarom de neus van honden meestal nat is. Dit bevordert juist hun reukzin en het helpt hen ook om af te koelen. Een droge neus wil dus niet zeggen dat je hond ziek is. Aha!

@dr.hunterfinn##veterinarian ##petsoftiktok ##veterinarylife♬ original sound – NELLE ??


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content