Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hier worden wij vrolijk van!

Deze emoji-lippenbalsems willen wij NU hebben

In de winter is het belangrijk om je lippen gehydrateerd te houden. Smeer dus elke dag een laagje lippenbalsem. Wij hebben een aantal favorieten, zoals de EOS lippenbalsem of eentje van Labello. Toch zullen deze toppertjes binnenkort moeten plaatsmaken voor deze überschattige emoji-lippenbalsems.

Superdrug brengt in maart deze tien emoji-lippenbalsems op de markt. Ze zien er niet alleen supercool uit, maar ze zijn ook budgetproof. Per stuk betaal je zo’n vier euro. Het ziet ernaar uit dat de lippenbalsems van EOS een grote concurrent krijgen. De emoji-lippenbalsems hebben namelijk ook een heerlijke fruitgeur.

 

emoji-lippenbalsems

Dit is niet het enige waar we op aan het wachten zijn. Met de volgende iPhone-update komen er een heleboel nieuwe emoji's vrij. Ben je een grote fan en kan je niet wachten? Dan zijn deze ringen misschien wel iets voor jou. Zo kan je een exemplaar kopen met bijvoorbeeld een pizza-emoji op. Doe je niet mee aan deze gekte, maar kan je wel een nieuwe lippenbalsem gebruiken? Dit exemplaar kan je makkelijk zelf maken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '