https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Nadat ex-deelnemer Nick Laenen vertelde dat hij vlinders in de buik heeft, blijkt dat er nog iemand dolverliefd is.

Ook Damiano Fiore uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een vriendin

Ysaline Pollet

Nick Laenen (40) is verliefd op een anonieme man en… ook Damiano Fiore (41) heeft een vriendin! Dat goede nieuws vertelde hij zelf aan Radio 2.


We vertelden je al dat voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidaat Nick Laenen – die blind trouwde met Christophe Ramont –  vlinders in de buik heeft. Op Instagram deelde de veertigjarige ex-deelnemer een mysterieuze zwart-witfoto met zijn nieuwe lief. De identiteit van de gelukkige man houdt hij nog eventjes voor zichzelf.

Voor Lothar is er dan weer minder goed nieuws. Op valentijn kondigde hij via Instagram nog zijn verloving met Kelsey aan. Ondertussen is die foto verwijderd en heeft hij de verloving verbroken. ‘Ik voelde mij niet meer 100 % gelukkig bij haar. Het was een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk voelde ik dat mijn gevoelens voor haar toch sterk veranderd waren. En dat heb ik haar dan eerlijk gezegd’, vertelde hij volgens Story over zijn beslissing. Kelsey zag het niet aankomen, maar stelde zijn eerlijkheid op prijs.

Damiano en Nati


Damiano Fiore heeft wél geluk in de liefde. De 41-jarige gezondheidscoach die in het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ met Wendy Dirven in het huwelijksbootje stapte, vertelde aan Radio 2 dat ook hij een vriendin heeft, en dat al een half jaar. Volgens Story gaat om de dertigjarige Nati en leerden ze elkaar kennen tijdens een yogasessie. ‘Ze is ook met gezondheid en coaching bezig en dat werkt goed zo samen’, aldus Damiano aan Radio 2. En ook op carrièrevlak gaat het goed voor hem, want hij heeft een boek geschreven: ‘Oro Health’, een werkboek over gezonde voeding en kracht als balans.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Damiano Fiore ? (@damianofiore7)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content