Home Lifestyle Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ gaat voor een tweede keer trouwen

Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ gaat voor een tweede keer trouwen

En Elke, die twee jaar geleden trouwde met Tim, stelt haar nieuwe vriend voor.

© VTM

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ ging gisteren van start met twee enthousiaste jawoorden, maar ook enkele oude deelnemers hebben heugelijk nieuws. Zo deelde Lothar dat hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg en gunde Elke ons een blik op haar vriend.

Je kon zondagavond op VTM zien hoe Candice en Marijn en Hanne en Davy met volle moed en een hele hoop enthousiasme aan het ‘Blind Getrouwd‘-avontuur begonnen. Een dik jaar geleden stond Lothar op diezelfde plaats. Hij werd toen gekoppeld aan Tatiana, maar helaas sloeg de vonk niet over. Dat gebeurde enkele maanden later wel toen de Antwerpenaar Kelsey ontmoette.

Verlovingsring

Dat het van in begin goed zat tussen Lothar en zijn nieuw lief, kon je afleiden uit de veelzeggende hashtags #eternallove en #wifeyforlifey. Dat laatste mag binnenkort letterlijk genomen worden, want Lothar vroeg zijn vriendin ten huwelijk! Hij deelde het goede nieuws op valentijn op zijn Instagrampagina. Kelsey poseert trots met haar verlovingsring. ‘Ze heeft ja gezegd’, schreef Lothar als onderschrift. Lothar stapt binnenkort dus voor een tweede keer in het huwelijksbootje, maar deze keer niet blind.

Nieuwe vriend

Ook Elke uit het seizoen van 2019 was in een romantische beu op valentijn. Ze deelde voor het eerst enkele foto’s van haar nieuwe vriend Ben. Ze leerde de leerkracht lichamelijke opvoeding vorig jaar kennen via de datingapp Tinder. ‘Ik voel me op mijn gemak bij hem en kan helemaal mezelf zijn’, zei ze toen in Het Laatste Nieuws. ‘Op vele vlakken denken we hetzelfde. We zijn allebei levensgenieters en hij is ook echt een gevoelsmens. Ik kan goed met hem praten.’

Elke werd indertijd gekoppeld aan Tim. De twee leken in het begin een match made in heaven. Toch besloten ze uiteindelijk om uit elkaar te gaan. Tim vond ook opnieuw de liefde bij zijn nieuwe vriendin Katrien.

Lees ook: