Home Lifestyle Eerste twee matches in ‘Blind Getrouwd’ zijn veelbelovend: ‘Ik zag het direct’

Eerste twee matches in ‘Blind Getrouwd’ zijn veelbelovend: ‘Ik zag het direct’

Zowel Candice en Marijn als Hanne en Davy beginnen met een positieve eerste indruk aan het avontuur.

Blind Getrouwd matches
© VTM

De vorige seizoenen van ‘Blind Getrouwd’ bewezen al dat een goed begin niet per se een garantie op succes is, maar het kan wel een goed teken zijn. Zowel Candice en Marijn als Davy en Hanne gaven met een positief gevoel hun jawoord in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Eerder deze week verklapte VTM al dat Candice en Marijn aan elkaar gematcht zouden worden, maar we zagen zondagavond eerst een ander koppel trouwen. Hanne en Davy ontmoetten elkaar in het stadhuis van Lier.

Davy & Hanne

Hanne, lerares lager onderwijs en 31 jaar oud, had mooie woorden klaar voor haar toekomstige: ‘Ik ben goed in het opvullen van ongemakkelijke stiltes en je kan met mij naar buiten komen, want ik kan me goed mengen in verschillende gezelschappen. Ik ga proberen de vrouw te zijn die jij nodig hebt.’ Davy, ambtenaar bij de Lokale Politie en 34 jaar oud, zei het met een songtekst: ‘Muziek is heel belangrijk in mijn leven, vandaar deze slagzin van de band Het Zesde Metaal: ik geef jou straks een ring, gooi er de handdoek niet in.’

Ondanks het feit dat Davy zijn kersverse echtgenote een wang aanbood voor de eerste kus – ‘de flater van m’n leven’ – was Hanne achteraf positief over haar match. ‘Een man die zo’n dingen kan zeggen, ik vind dat geweldig’, besloot ze. Davy bleek ook blij met zijn match: ‘Wat Hanne zo mooi maakt, is dat ze zo naturel is, maar ook haar lach vind ik heel fijn.’

© VTM

Candice & Marijn

In het stadhuis van Beveren keken projectmanager Marijn (36) en lerares Candice (31) elkaar voor het eerst in de ogen. Wat ze daar zagen, beviel hen heel erg. ‘Al vanaf het begin dacht ik: als het een plezante madam is, komt dat goed. En door die lach en die pretoogjes te zien, wist ik: het zit goed’, vertelde Marijn na de ontmoeting met zijn knappe vrouw. Zijn uiterlijk kon Candice gelukkig ook bekoren. ‘Ik vind ‘t ne schone jongen’, concludeerde zij na de trouwpartij. ‘Ik val wel op mannen met kuiltjes, ik vind dat heel aantrekkelijk. Ik zag het direct.’ Dat klinkt veelbelovend, toch?

© VTM

In de aflevering van volgende week zien we hoe vijftigers Veerle en Sven elkaar ontmoeten en leren we het vierde koppel kennen.

Lees ook: