Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nog 19 keer slapen

Dagboek van een bruid in spe: deel 3 (make-up & accessoires)

Ik ben Isa, 25 jaar, en op 10 augustus 2014 deed m'n lief een knieval en vroeg hij of ik met hem wou trouwen. Ik zei 'ja natuurlijk!' (en huilde als een baby). Hoe het verderging, lees je hier.

Als ik trouw, wil ik als mezelf trouwen en niet als een opgedirkte, bijna onherkenbare versie van mezelf. Ik wil geen extensions, geen fake tan, geen pluimen in mijn gat en ook geen 3 cm dikke laag foundation op mijn gezicht. Ik wil als Isa 2.0 de vrouw van Matt worden: een bleekscheet met sproeten en een bril, maar mét (subtiele) make-up en een leuk kapsel. Via via kwam ik bij Jilke Juliens terecht, een jonge make-upartieste die meteen begreep wat ik bedoelde. Ik ging langs voor een proefsessie (zeker doen trouwens!) en Jilke maakte er dit van. Exact wat ik wou. Weer iets om te schrappen van die ellenlange checklist.

 

img_0073.png NL

img_0074.png NL

 

Naast haar en make-up zijn schoenen ook muchos importantes. Niet alleen voor bruiden. Gewoon voor vrouwen in het algemeen. Hoe meer schoenen, hoe meer vreugd. Mijn lief – of moet ik nu toekomstige zeggen? – kan daar niet mee lachen. Hij begrijpt niet waarom ik net als hij niet kan leven met twee paar schoenen. Ik probéér het hem zelfs niet uit te leggen. (Ondanks deze serieuze flaw wil ik nog altijd met hem trouwen).

 

Maar goed, waar zat ik? Ik heb moeilijke voeten, dus in het dagelijks leven kies ik altijd voor sneakers. Maar op mijn trouwfeest moet ik van mezelf een effortke doen en toch minstens het stadhuis buitenwandelen op hakken. Ik kreeg een persbericht in m’n mailbox van Atelier Content, een nieuw Gents label van Nele Content. Ik zag deze schoenen en was meteen verkocht: de juiste kleur, stevige hak en niet té hoog.

 

 

A photo posted by Nele Content (@ateliercontent) on

 

En mijn afgedragen Adidaskes, die smokkel ik gewoon mee binnen op het trouwfeest. Onze te schattige bruidskindjes dragen trouwens ook sneakers onder hun minitrouwjurk. Cuuute!

 

img_0999.png NL

 

 

Over mijn clutch had ik het vorige keer al in deel 1 van m'n dagboek.

 

 

Dus accessoiregewijs was ik bijna volledig geëquipeerd. Alleen nog de juwelen. Net zoals bij m'n jurk, make-up en kapsel wou ik voor m'n juwelen niet teveel poespas. Het moest vooral simpel, tijdloos en bijna onopvallend zijn. Ik wou sowieso bij Wouters & Hendrix gaan kijken: een supermooie (Belgische!) juwelier in de Steenhouwersvest in Antwerpen #ikkoopbelgisch. Eenvoud kostte wel veel geld. Maar de zin 'ach, je trouwt maar één keer' maakte veel goed. Hieronder zie je m'n oorbellen. Jep, twee verschillende. De mama's vonden dit zéér funky. Maar omdat mijn jurk zo simpel is, vond ik dat m'n oren wel wat funkiness konden gebruiken. En ook mijn trouwring: instant crush!

 

img_0637.png NL

img_0639.png NL

 

Ben je zelf op zoek naar een make-uplook voor je trouwdag? Bekijk dan zeker eens ons Pinterestbord.
 

Volg Flair Belgiës bord 'TROUWMAKE-UP' op Pinterest.

 

Heb je nog verzoekjes voor mij? Wil je nog een trouwgeheim ontdekken? Mail me gerust op isabelle.naeyaert@sanoma.com. Ik kan toch geen geheimen bewaren. 😉

 

Lees hier deel 1 en deel 2 van mijn trouwdagboek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '