Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

CUTE: Kylie Jenner toont voor het eerst gezicht van baby Stormi

De redactie

Het gemis tussen Kylie Jenner en het internet was duidelijk wederzijds, want na haar lange afwezigheid lijkt ze weer helemaal terug! Begin februari deelde de realityster de eerste foto van haar dochter Stormi, en nu krijgen we eindelijk ook het gezicht van de nieuwe spruit te zien.


Kylie Jenner is helemaal in de wolken van baby Stormi. Enkele dagen geleden zwierde de realityster twee foto’s op haar Instagram om te vieren dat de ‘angel baby’ al een maand oud is.

Op 1 februari beviel de 20-jarige realityster van haar eerste kindje met rapper Travis Scott. Sinds de geboorte zagen fans enkel het profiel of de schattige tenen van Stormi Webster, maar nooit haar gezicht. Tot nu!

Snapchat


Kylie Jenner postte onderstaande video op Snapchat waarop we voor het eerst baby Stormi écht te zien krijgen. Met haar grote ogen en donker haar is de gelijkenis tussen het nieuwste lid van de Kardashian-Jenner-clan en haar moeder treffend.

https://www.instagram.com/p/Bf33h1wnOqK/?taken-by=kylizzlesnapchats

De video van haar dochter is niet het enige wat fans van de 20-jarige beauty mogul konden bewonderen op Snapchat. Kylie postte slechts een maand na de bevalling ook twee video’s van zichzelf in ondergoed. En het moet gezegd worden: de kersverse mama ziet er héél goed uit!

https://www.instagram.com/p/Bfy7iVCHU3p/?taken-by=kylizzlesnapchats

https://www.instagram.com/p/BfzBdzanQEw/?taken-by=kylizzlesnapchats

Meer Kardashian- en Jennernieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '