Home celebs OOH: Kim Kardashian post eerste Instagramfoto met baby Chicago

OOH: Kim Kardashian post eerste Instagramfoto met baby Chicago

Doet Kim beter dan de 17 miljoen likes voor de eerste foto van Kylies dochter Stormi?

Kim Kardashian
© Instagram @kimkardashian

Wie Kylie Jenners aankondigigsvideo over baby Stormi bekeek, kon al een glimp opvangen van Chicago West, het jongste dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West. Maar op Instagram was de baby nog een nobele onbekende. Enkele uren geleden besloot Kim K dat haar volgers haar nieuwe oogappel nu echt mogen leren kennen en postte een eerste foto met Chi. Inclusief schattige filter, uiteraard.

Beetje North, beetje Saint

Midden januari beviel de draagmoeder van Kim Kardashian en Kanye West van hun dochtertje. Een beetje later kwamen we te weten dat het koppel haar Chicago West noemde, naar de stad waar Kanye West opgroeide. Maar op een foto was het tot nu wachten geblazen. Volgens Kim lijkt baby Chi een beetje op dochter North en een beetje op zoontje Saint, maar is ze toch haar eigen persoontje. Zie je de gelijkenis?

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens showbizzsites en -magazines is er een populariteitswedstrijd gaande tussen Kylie en Kim. Die laatste zou een beetje jaloers zijn dat de geboorte van Kylies kindje meer aandacht kreeg dan de komst van Chicago. Helaas voor Kim zal het moeilijk worden om Kylies eerste foto van Stormi – waarop de baby maar voor een stukje te zien is – te overtreffen: de foto is met zijn 17 miljoen hartjes de meest gelikete ooit op Instagram. Na acht uur tijd zit Kim aan zo’n 5 miljoen likes.

Meer Kardashian- en Jennernieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.