Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Comics Station Antwerp

Durf jij het aan?

COOL: de hoogste glijbaan ter wereld staat in… Antwerpen

De hoogste glijbaan ter wereld? Die staat niet in Amerika of in Australië, maar in het centraal station van Antwerpen. De attractie is een onderdeel van het Comics Station Antwerp, een nieuw indoor pretpark dat binnen enkele weken zijn deuren opent. Gisteren mochten 50 gelukkigen de glijbaan voor het eerst uitproberen en wij zijn maar een heel klein beetje jaloers…

Op 3 april opent er aan het centraal station een gloednieuw indoor pretpark. Comics Station Antwerp richt zich vooral op gezinnen met kinderen tot en met veertien jaar en hoopt om jaarlijks zo’n 220.000 tot 250.000 bezoekers te ontvangen.
 

Wat mag je nu juist allemaal verwachten? In het pretpark staan meer dan 60 verschillende attracties waarin Belgische stripfiguren zoals de familie Kiekeboe, Suske en Wiske en Urbanus tot leven komen.

De meest opvallende attractie – een indoor glijbaan die 22,5 meter hoog en 51 meter lang is – was gisteren al heel even beschikbaar voor een select publiek. Zo’n 50 mensen mochten de hoogste én langste indoor glijbaan ter wereld voor het eerst uitproberen. Jaloers! 
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '