Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De manier waarop ze op de chips sabbelt, is té schattig.

LOL: Chrissy Teigen proeft bizarre chipssmaken en we houden nu nog meer van haar

Als je dacht dat je niet nog meer van Chrissy Teigen kon houden, heb je het mis. Women’s Health liet haar bizarre chipssmaken proeven in een video, en nu willen we spontaan besties met haar worden. Zelfs nadat ze boert, rochelt en de resten onder tafel spuwt, vinden we haar nog steeds de meest sexy vrouw op aarde.


Er zijn zo van die celebs die zich niet te goed voelen om een gore food challenge aan te gaan. Chrissy Teigen, de vrouw van John Legend, is er daar een van. Women’s Health zette haar tijdens een covershoot ook even voor de videocamera en liet haar tien soorten chips met bizarre smaken als Guinness en Chicken Ramen Noodle proeven. Er is waarschijnlijk geen enkel chipje volledig in haar mond verdwenen, want Chrissy heeft duidelijk haar eigen proeftechniek: sabbelen. En wel op een heel schattige manier.

https://www.youtube.com/watch?v=_-Xd9CQJmSY

 

De keuze om Chrissy een food challenge te laten doen, is niet zo toevallig. Binnenkort komt immers haar nieuwe kookboek ‘Cravings: Hungry For More’ uit. Het boek is een vervolg op haar eerste kookboek, dat ze in 2016 uitbracht. Nu ze twee kindjes heeft en haar huishouden er dus best wat hectischer op is geworden, vond ze het tijd voor een boek met makkelijkere recepten waarvoor minder ingrediënten nodig zijn. ‘Ik kan niet geloven dat ik in mijn vorige boek mensen aanspoorde om hun eigen tortillachips te maken’, lacht Chrissy. ‘Cravings: Hungry For More’ komt op 18 september uit in de Verenigde Staten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '