Home celebs ZIEN: überschattig filmpje van eerste schooldag van Chrissy Teigens dochtertje

ZIEN: überschattig filmpje van eerste schooldag van Chrissy Teigens dochtertje

Kleine Luna geeft beschaamd toe dat ze kattenkwaad uithaalde...

Instagram @chrissyteigen

Het dochtertje van topmodel Chrissy Teigen en zanger John Legend ging voor het eerst naar school. De kleine Luna slaagde er al onmiddellijk in om zich de eerste dag in de nesten te werken.

Chrissy Teigen en John Legend kregen in april 2016 hun eerste kindje samen: Luna. Terwijl het koppel nog maar pas hun tweede kleine spruit verwelkomde in mei, mocht Luna deze week voor het eerst naar school. Chrissy postte een foto van haar schattige kleine meid op Instagram met een bloemenjurkje aan en een roze boekentas op de rug. Voor het topmodel was die eerste schooldag een emotioneel moment. ‘Mijn hart’, schreef ze als onderschrift.

Luna had het er duidelijk minder moeilijk mee. Ze voelde zich al helemaal thuis op haar school en haalde zelfs al wat kattenkwaad uit. Chrissy filmde hoe Luna schoorvoetend toegaf wat ze die eerste dag had uitgestoken. ‘Luna, wat is er vandaag gebeurd?’, vraagt Chrissy aan haar dochter. ‘Ik viel op mijn voorhoofd’, antwoordt de peuter. ‘Nee, dat was in Bali’, zegt Chrissy. ‘Wat heb je vándaag gedaan?’

Je ziet het meisje heel even twijfelen voor ze toegeeft wat ze uitspookte. ‘Ik heb iemand geduwd‘, bekent Luna. ‘Wie heb je geduwd?’ vraagt mama. ‘Ik heb een jongen geduwd’, aldus een eerlijke Luna. Mama Chrissy kan best wel lachen met het grappige voorval. Ze plaatste het schattige filmpje online met het veelzeggende bijschrift: ‘Jongens’ en drie treurige emoticon gezichtjes. Tja, hij zal het wel verdiend hebben, nah!

GUYS. 😩😩😩

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.