Home celebs ZIEN: John Legend deelt prijzende selfie van Chrissy Teigen met borstkolf

ZIEN: John Legend deelt prijzende selfie van Chrissy Teigen met borstkolf

Kunnen deze twee nog schattiger zijn?

John Legend (39) en Chrissy Teigen (32) weten hoe je de harten van miljoenen fans kan doen smelten met een enkele selfie. Ons favoriete Hollywoodkoppel was zondag onderweg naar een etentje om Vaderdag te vieren en gunde ons een intieme blik achter de schermen.

Zondag werd in de Verenigde Staten volop Vaderdag gevierd, met heel wat schattige celebritykiekjes uit de oude doos als gevolg. Ook Chrissy Teigen wilde de vader van haar twee kinderen, Luna (2) en Miles (1 maand), in de bloemetjes zetten en tutte zich op voor een avondje uit.

‘Mijn vrouw is geweldig’

Het koppel was onderweg naar een restaurant voor een dinner date met z’n tweetjes, toen John besloot zijn camera boven te halen voor een selfie. Op de foto zien we hoe Chrissy, die amper een maand geleden beviel van hun tweede kindje, in de auto haar borstkolf heeft bovengehaald.

‘Ik weet dat het Vaderdag is vandaag, maar mijn vrouw is geweldig. Ze neemt me mee uit voor een etentje, ook al heeft ze nog altijd haar taken als mama’, staat er te lezen in de lieve caption.

Het koppel gunt hun fans wel vaker een intieme kijk in hun gezinsleven, van een namiddag in de zandbak tot een rustige dag in de zetel.

guess we’re really doing this kid thing!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ze zijn getrouwd sinds 2013 en hebben een huwelijk om jaloers op te zijn. Chrissy en John zorgen er altijd voor dat ze elkaar laten weten hoeveel ze de ander appreciëren, en hun miljoenen volgers krijgen er maar niet genoeg van.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.