Home celebs Chrissy Teigen toont haar lichaam na tweede bevalling: ‘Ik ben nog steeds...

Chrissy Teigen toont haar lichaam na tweede bevalling: ‘Ik ben nog steeds onzeker’

En daarmee doorbreekt het topmodel het zoveelste taboe-onderwerp!

Instagram @chrissyteigen

Topmodel Chrissy Teigen staat bekend om haar doodeerlijke Instagramposts, en dat weten haar fans te appreciëren. Van een foto waarop ze haar pasgeboren zoontje Miles de borst geeft tot eentje waarbij ze in kraamverband voor de camera poseert: we’ve seen it all. Toch weet de bloedmooie Chrissy nog een taboe-onderwerp te doorbreken, namelijk ‘the post-baby body’.

Celebritykoppel Chrissy Teigen (32) en John Legend (39) geniet momenteel van een deugddoende vakantie in het zonnige Bali. Op Instagram kregen we de afgelopen dagen al flink wat kiekjes te zien van de schattige Luna (2) en haar kleine broertje Miles (1,5 maand) die er de tijd van hun leven hebben. Heerlijk lang uitslapen, een verrukkelijke toast avocado verorberen, maar vooral genieten van de tijd die ze er als gezin samen kunnen doorbrengen.

Babies in Bali

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Uiteraard gaat een vakantie in Bali ook gepaard met luilekkeren in bikini op een strandstoel. En hoewel Chrissy in mei nog maar haar zoontje Miles op de wereld zette, steekt ze haar post-baby body niet weg voor haar miljoenen volgers op Instagram en Twitter. In een filmpje zien we dan ook hoe Chrissy haar buikje toont, inclusief een paar zwangerschapsstriemen en de onvermijdelijke muggenbeten. En vooral #nofilter.

Instagram is gestoord’, vertelt Teigen wat later op Twitter. ‘Ik vind het geweldig dat mensen killerbodies hebben en die trots laten zien (dat vind ik echt!), maar ik weet ook hoe makkelijk het is om te vergeten hoe een (bij gebrek aan een beter woord) normaal lichaam eruitziet wanneer iedereen er belachelijk goed uit lijkt te zien’, klinkt het bij het topmodel. Iets waarvoor ze bij haar miljoenen volgers dan ook geprezen wordt en zelfs meer dan 44.000 likes kreeg. Op al die positieve reacties reageert Chrissy dan ook het volgende: ‘Ik noem dit niet echt zelfvertrouwen, want zover ben ik nog niet. Ik ben nog steeds superonzeker. Maar ik ben blij als ik iemand die dit ziet een beter gevoel over zichzelf kan geven.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.